Anique Schoonebeek

Dansen voor de voedselbank

Ik ben danseres en dansdocent en zit nu tijdens deze lockdown opnieuw thuis zonder werk. Ik heb een grote passie voor dans & wil deze gebruiken om mensen te helpen die het op dit moment moeilijk hebben. Net zoals ik zijn er nu een hoop mensen die lange tijd niet kunnen dansen of sporten, dus dit is een mooie kans om toch thuis lekker te kunnen bewegen & leuke choreografieën aan te leren. En hoe mooi is het dat je daarbij ook nog het goede doel kan steunen!

Het doet mij veel verdriet als ik denk aan alle mensen die nu thuis zitten met te weinig geld om eten te kopen. Door de corona crisis worden dit er helaas alleen maar meer. Ik vind deze actie fantastisch en wil daar graag mijn steentje aan bijdragen.

31/12/2020
19:25

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.