Anne Van den Heuij

Ah bezorg actie

Hii! Vannacht om 3.44 had ik een goede ingeving, al vond ik het zelf! Wij bestellen iedere week bij albertheijn onze boodschappen. En vaak krijgen we gratis boodschappen toegevoegd die we dan kunnen proberen. Het is heel lief en attent en het is vast dat bedrijven het als reclame doen zodat klanten het kunnen proberen en later gaan kopen, maar vaak beland het bij ons in de kast en gebruiken wij het niet. (Denk aan limonade, school koeken, 0% bier)
Nu dacht ik dus. Als ik als klant de optie heb om die gratis toegevoegde boodschappen te kunnen doneren aan de voedselbank dan doe ik dat met heel veel liever, zodat ik mensen die het écht nodig hebben daarmee blij kan maken.

En bij de jumbo kan je punten sparen voor gratis boodschappen. Als je die punten ook kan doneren aan de voedselbank, maak je ook zoveel mensen blij!

Misschien is mijn verhaal een beetje onduidelijk... sorry dan!

Heel veel lieve groeten Anne.
En fijne dagen voor jullie!

21/12/2020
23:37

Anne

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.