Bas Smit

Bas Smit veilt wat shit

Bas Smit is niet alleen bevriend met 538-dj's Wietze, Chris en Klaas, maar ook met de rest van bekend en onbekend Nederland. Speciaal voor Missie 538 voor de voedselbank heeft hij de mooiste, unieke spullen bij elkaar verzameld waar jij als luisteraar op kan bieden.

Vrijdag 18 december veilt Bas Smit een hele bijzondere prijs op Radio 538: een live concert van Tino Martin in een hoogwerker in de Winter Wonderland tuin van Bas en Nicolette, inclusief glühwein! Wil jij meedoen met deze veiling? Laat via dit formulier alvast je gegevens achter en wie weet word je morgen live in de uitzending gebeld!

Heb jij geen interesse in 'de shit' van Bas Smit, maar wil je wel iets doen? Doneer dan via deze persoonlijke pagina van Bas direct aan de voedselbank. Dat doe je door te klikken op de 'steun een actie'-knop. Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket. 💪💚💜

20/12/2020
01:03

Cindy

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.