Compaen VMBO

Compaen VMBO helpt!

( Lid van team: Compaen VMBO )

Jaarlijks kiezen wij rond deze periode een goed doel waarvoor wij in actie komen.

Vorig jaar hebben de leerlingen van Compaen €1000,- verzameld voor Kika.

Dit jaar willen we ons inzetten voor de Voedselbank omdat daar de hulp, juist nu, zo ontzettend hard nodig is.

Naast het inzamelen van geld door het massaal delen van de 538 QR code op social media, thuis en op school, hebben een aantal leerlingen een extra actie opgezet, speciaal voor de Voedselbank Zaanstreek.

Door middel van promotie binnen en buiten de school, het geven van boodschappenlijstjes aan klanten bij de supermarkt en het digitaal benaderen van alle 900 ouders/verzorgers gaan zij zoveel mogelijk (lang houdbaar) voedsel inzamelen.

De promo poster, gemaakt door K3C Zorg & Welzijn

Tom met 1 van de eerste volle dozen. Inmiddels zijn er al heel wat dozen bij gekomen! Dank je wel iedereen! 

We zijn heel blij dat er nu al zoveel leerlingen, ouders, docenten en nog heel veel anderen, hebben bijgedragen zonder daar iets voor terug te willen. 

Tijdens de 538 actieweek gaan we natuurlijk nóg harder promoten. Op pad met de QR-code! Alle lokalen, alle leerlingen, alle families thuis, alle docenten, maar ook in de wijk, we komen overal! (Corona-proof natuurlijk)

We willen en gáán nog veel meer ophalen voor dit mooie doel!

Wil jij onze actie voor de Voedselbank ook steunen? Doneer dan via onderstaande QR code. Zelfs met 1 euro help je al iemand. Elk bedrag mag! 

Namens alle leerlingen en docenten van Compaen, bedankt! 

 

08/12/2020
11:25

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
07/12/2020 | 16:03

De promotieposters

  Vanaf deze week zamelen we zoveel mogelijk voedsel in voor de Voedselbank Zaanstreek. Elke grote pauze staan een aantal leerlingen van Zorg en Welzijn met een kraampje in de aula om alles aan te nemen. We hopen natuurlijk dat alle leerlingen en docenten iets voor de Voedselbank komen brengen!        

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.