538-dj Danny Blom

Danny Doet Het

Heb jij een hekel aan het uitmesten van je konijnenhok, vind je het verschrikkelijk om de kerstboom op te tuigen of heb je Γ©cht geen zin om weer de hele woonkamer te moeten stofzuigen? Tijdens Missie 538 doet 538-dj Danny Blom (bijna) ALLES voor een donatie aan de voedselbank!

Tijdens de avondshow van Barend en Ivo gaat Danny het land in om zoveel mogelijk klusjes te klaren, in ruil voor een donatie aan de voedselbank. Kan jij de hulp van Danny goed gebruiken? Stuur hem dan een DM via z’n Instagram @DannyBlom en wie weet staat-ie deze week bij jou op de stoep!

17/12/2020
22:46

Arjan

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.