Eric van Vessem

Big Spenders voor de voedselbank

Ik wil mensen die zelf niet op geld hoeven te kijken, uitdagen om flink te geven aan de 538 actie voor de voedselbank. Minimaal 10.000, maar competitie met de andere gulle gevers is welkom, dus : hoe meer hoe beter ! Wordt jij de Big Spender van de 538 actie ? Doe mee, geef flink, en laat zien dat jij het goede doel en heel warm hart toedraagt !
De gevers mogen zelf er een volgende kandidaat (of kandidaten) uitdagen.

Als eerste wil ik graag Lil Kleine uitdagen om deze challenge te openen : geef een mooi start bedrag, laat zien dat je doekoe hebt Γ©n een warm hart, en daag vervolgens de volgende uit !

Heel veel succes, en..... wel meer geven dan die anderen hΓ¨ πŸ˜€πŸ‘πŸ»

14/12/2020
09:20

Eric

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.