Evelien, Nic, Sem van Buren, Heus, Zeeman

“X-Mas Without U" voor Missie 538: de Voedselbank

( Lid van team: "X-Mas Without U" )

De afgelopen weken heb ik in quarantaine met Evelien van Buren en Nic Heus aan een kerstnummer gewerkt genaamd “X-Mas Without U”. Dit nummer is geschreven met een blik op de lonely-Covid-Christmas die ons te wachten staat. We hebben dit thema weten te verpakken in een energiek en dansbaar jasje, om luisteraars een duwtje in de rug te geven tijdens deze moeilijke tijd.

We hebben daarom ook een actie genaamd “X-Mas Without U voor Missie 538: de Voedselbank” opgezet. Voor deze actie stimuleren wij mensen om “X-Mas Without U” aan te vragen. Wanneer 538 deze plaat draait zullen wij de inkomsten die we vanuit Buma en Stemra ontvangen doneren aan de Voedselbank! Op deze manier worden er direct donaties gedaan bij het aanvragen van de plaat en wanneer de plaat wordt gedraaid, doen wij nog een schepje bovenop de aanvraag-donatie!

Uiteraard zijn wij ons er van bewust dat de uitbetalingen van Buma en Stemra maar twee keer jaar gebeurd. Dit betekent dus dat wij onze airplay-inkomsten vanuit 538 zullen voorschieten, zodat dit bedrag op tijd bij jullie terecht komt!

Onze actie is al voor de helft voltooid, het nummer is af en nu zijn we hard bezig om mensen aan te moedigen deze plaat aan te vragen. Uiteraard hebben wijzelf en andere de plaat al meerdere keren bij jullie aangevraagd. Buiten onszelf en de mensen die stemmen, kunnen de 538-DJ’s dus ook een grote bijdrage leveren aan onze actie en dus aan het Rode Kruis, door “X-Mas Without U” te draaien op 538!

Ben je geïnteresseerd om onze actie “X-Mas Without U for The Lifeline” te steunen?

Overige informatie over de track vind je hier:
https://linktr.ee/evelienvburen

16/12/2020
08:35

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.