FC Volendam

Doneer een virtueel broodje bal!

In Nederland leven bijna 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Zeker rond de feestdagen is voedselhulp van groot belang. Om geld in te zamelen voor de voedselbank slaan FC Volendam en de voedselbank de handen ineen.

FC Volendam speelt op vrijdag 11 december thuis tegen FC Den Bosch. Helaas moeten onze supporters een avondje in het stadion met daarbij het alom bekende broodje bal missen, maar heel Nederland is welkom om online een broodje bal te kopen, waarbij je het broodje bal uiteraard niet echt ontvangt, maar de opbrengst komt volledig ten goede aan de landelijke voedselbank en de lokale voedselbank in Volendam.

Bestellen kan via: www.fcvolendam.nl/broodjebal.

Je kan al een broodje bal kopen voor €2,-, uiteraard kan je er ook sauzen etc. bij bestellen zodat je donatie groter wordt!

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.