Rapper Ginger

Maak samen met Ginger een nummer voor de voedselbank

Vanaf 14 december komt rapper Ginger iedere nacht tussen 00:00 en 03:00 uur langs bij 538-dj's Mart en Niek om samen met jou en andere luisteraars een nummer te maken voor de voedselbank.

Heb jij een goede Nederlandse songtekst in je hoofd, of een inspirerende zin? Droom jij al maanden over een bepaalde melodie? Stuur het dan via de gratis 538-app naar de studio met als onderwerp #Ginger en wie weet komt jouw lyric of melodie terug in de track.

Let op: iedereen die wil meewerken aan deze track, moet een donatie doen aan de voedselbank. Stuur naast jouw lyric of melodie dus ook een screenshot mee van jouw donatie.

Wil je geen onderdeel zijn van deze track, maar wil je wel iets doen?Β Doneer dan via deze persoonlijke pagina van Ginger direct aan de voedselbank. Dat doe je door te klikken op de 'steun een actie'-knop. Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket.Β πŸ’ͺπŸ’šπŸ’œ

21/12/2020
14:42

Freya

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.