House of Tall

House of Tall steunt de voedselbank. Help je mee?

House of Tall - gespecialiseerd in mode voor lange mannen & lange vrouwen én schoenen in grote maten - is begaan met het lot van de minder bedeelden in Nederland.

Zeker in deze corona-crisis moeten we goed naar elkaar omkijken, alleen samen komen we door deze lastige tijd!

De House of Tall winkels in Apeldoorn en Hoofddorp zijn momenteel gesloten :-( , daarom vragen we mensen om via onze webshop te bestellen.

Wat gaan we doen?
Per € 50,- aan weborders doneren wij een voedselpakket (€ 5,-) aan de Voedselbank. Help je mee? Bestel via www.houseoftall.nl.

Ondanks dat wij onze omzet ook hard nodig hebben, realiseren wij ons dat er altijd mensen zijn die het nog harder nodig hebben, daarom dragen wij graag ons steentje bij!

Ben je niet lang of heb je geen grote voeten en wil je toch bijdragen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt een bedrag doneren via onze actiepagina.

Alvast bedankt!

17/12/2020
17:37

House of Tall

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.