538-dj Igmar Felicia

Igmars karaokebar

Speciaal voor Missie 538 zet 538-dj Igmar z'n 'zangkunsten' in voor het goede doel. Ben jij benieuwd hoe dat klinkt? Stuur hem dan een DM via z'n Instagram @IgmarFelicia en vraag een liedje aan. Als jouw nummer wordt uitgekozen, gaat Igmar 'm in ruil voor een donatie aan de voedselbank voor je zingen.

Heb je geen interesse in een gezongen liedje van Igmar, maar wil je wel iets doen?Β Doneer dan via deze persoonlijke pagina van Igmar direct aan de voedselbank. Dat doe je door te klikken op de 'steun een actie'-knop. Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket.Β πŸ’ͺπŸ’šπŸ’œ

16/12/2020
12:11

Marloes

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.