Ivana & Laura .

Laat jezelf en een ander stralen

Onze missie is om mensen te laten stralen van binnen en buiten. Met onze persoonlijke online kleur- en figuuranalyse kun jij jezelf en een ander laten stralen. En wanneer jij nu de kleur- en figuuranalyse bij ons bestelt, geef je ook iets moois weg aan iemand van de voedselbank. Want bij elke bestelling gaat € 5,- naar de voedselbank en bij de verkoop van 50 analyses geven we iemand van de voedselbank een persoonlijke kledingsessie cadeau!

Ook leuk om als kerstcadeau of kerstpakket aan een ander te geven. En mannen: als jullie nog een cadeau voor je vriendin, moeder of vrouw zoeken, dan is dit het cadeau waarmee ze stralend het jaar afsluiten. In deze persoonlijke kleur- en figuuranalyse krijg je advies over welke kleuren en kledingstukken het mooist staan, met als doel om jouw schoonheid naar voren te halen. Alleen voor vrouwen, maar bij genoeg animo maken we hem ook voor mannen. Dus mannen, let us know!

De digitale analyse bestel je nu voor € 29,95 (i.p.v. € 34,95) en de geprinte versie voor € 49,95 (i.p.v. € 59,95). Je kunt de kleur- en figuuranalyse via onze website bestellen of stuur ons een berichtje voor meer informatie. Bij elke bestelling doneren wij € 5,- aan de voedselbank!

Liefs,

Ivana & Laura

08/12/2020
13:45

Ivana

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.