Jeanet Rook

Een 'lekkere' poster voor €10!

❤️🌶🍊HELP DE VOEDSELBANK & IK SCHILDER EEN POSTER NAAR JOUW ‘SMAAK’❤️🌶🍊

Hi lieve lieve iedereen, zoals jullie misschien weten is 538 deze week bezig met ‘Missie 538’: Bijna 1 miljoen Nederlanders leeft onder de armoedegrens en 40.000 gezinnen zijn afhankelijk van de Voedselbank. Door corona verwacht de Voedselbank ook nog eens een enorme stijging van dit aantal. Ik besef me nu nog meer dat er heel veel gezinnen zijn die niet zo’n volle keukenkast hebben, dus ik wil heel graag mijn steentje bijdragen aan deze mooie actie.

What to do:
1. Doneer (minimaal) €10 op mijn pagina. Hiermee help jij namelijk al 2 gezinnen aan een voedselpakket!
2. Kies/bedenk een A4 poster naar je eigen 'smaak' en ik schilder hem voor jou. Dat kan zijn: een citroen, een hete peper, een tros tomaten of olijventak. Staat superleuk in bijvoorbeeld je keuken! (Het is excl. lijst) 
3. laat me weten wat je graag zou willen qua ‘smaak’ poster!
4. Hoef je niet perse een poster, wil je een kleiner bedrag doneren of vind je mijn schilderkunsten gewoonweg niks? Geen paniek! Je mag ook gewoon een ander bedrag overmaken. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd, zei mijn oma altijd.
5. Alvast super super super bedankt namens mij, 538 en De Voedselbank!
6. Let op! Als mijn teller over de 2500 euro staat, check dan eerst even bij mij of het nog mogelijk is i.v.m. de drukte. 

18/12/2020
11:44

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.