Jeton Bierens

Mijn 113km looptocht voor de voedselbank: Help jij mij?

We zijn allemaal hetzelfde alleen helaas heeft niet iedereen hetzelfde. Hier wil ik iets tegen gaan doen, iedereen verdient het om zorgeloos boodschappen in huis te kunnen halen.

Na een paar keer de gedachte te hebben gehad 'zal ik de volgende actie wel of niet doen' 'is het geen gekkewerk'. Heb ik besloten om het gewoon te gaan doen!

Ik ga vanuit mijn woonplaats te voet naar de studio van 538 om aandacht te vragen voor de voedselbank en om zo hopelijk een te gek bedrag te kunnen verzamelen.

dit is niet zo maar een tocht. Zelf woon ik in Eersel en de totale afstand is 113km naar de studio, dus totaal meer als 23uur lopen.

Dit ga ik in een keer lopen, er zijn mensen bij de voedselbank die het zwaarder als mij zullen hebben, hier haal ik ontzettend veel kracht en doorzettingsvermogen uit.

Ik ga zondag 13 december in de vroege ochtend aanlopen om zo op 14 december te finishen tijdens de 538 ochtendshow.

Help jij mij om nog gemotiveerder te zijn en de finish te halen? Steun dan nu mijn actie van 538. Alle beetjes helpen.Β 

Samen staan we sterk en samen kunnen wij het verschil maken!Β 

Mocht je nu denken hoe kan ik controleren of hij het wel loopt.. op de dag dat ik start met lopen zet ik hier bij mijn actie hoe jij mijn voetstappen live kunt volgen.

Update omtrent mijn wandeltocht:

Sommige hebben het wellicht al vernomen op de radio.
Gisteren zeer voorspoedig gestart en al snel vele kilometers afgelegd. Echter rond de 45km ineens pijn in mijn rechter been. Toch doorgelopen op karakter tot de 65km. Susan Meulenbroeks heeft de laatste 10km meegelopen om me te ondersteunen. Toen toch maar besloten om naar mijn lichaam te luisteren en een B&B gepakt voor meer rust, heb mijn benen los laten masseren en op tijd te bed gegaan.
Vanochtend om 05.00uur weer verder met goede moed! Echter vanaf de start vandaag over mijn limiet gelopen, uiteindelijke doel gesteld om de pont in Culemborg te halen. Samen met Susan er nog 13km tegen aan gegaan. Helaas toen om fysieke redenen gestopt, pijn in mijn knie was niet meer te verdragen.
Flink balen dit wel, maar het grote hoofddoel was zoveel mogelijk de aandacht trekken voor de voedselbank en zoveel mogelijk geld op halen, dat is wel gelukt! Al over de €2000!!!!

Mijn speciale dank gaat uit naar Susan Lamers van Voet en goed in Hapert! Ze heeft mij super toffe Lowa wandelschoenen gesponsord en voorzien van goede tips!
En de massage van ons mam Wil En Anita Rijken-bierens

sportieve wandelgroet van,

Jeton Bierens

19/12/2020
19:36

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.