Joost van Drie

Rewalk voor de voedselbank

( Lid van team: Exoskeleton Squad )

In augustus 2018 heb ik een dwarslaesie opgelopen door een spontane hernia en ruggenmerg infarct. Super veel mensen hebben ons daarna geholpen om ons huis aan te passen en mijn leven weer op de rit te krijgen.

Toen Ruben (initiatiefnemer van team Exoskeleton Squad) mij benaderde om deel te nemen aan deze actie voor de Voedselbank hoefde ik me ook geen moment te bedenken. Hoe gaaf dat ik nu, 2,5 jaar na het ontstaan van de dwarslaesie, weer in de gelegenheid ben om iets voor een ander te doen!

Ik ga samenΒ met Ruben de Sain, Claudia Bosch, Sjaan Quirijns, en Koen van Zeeland op zondag 20 december van 11:00 tot 13:00 uur zoveel mogelijk rondjes proberen te lopen. Dat is voor ons heel bijzonder, want wij hebben allemaal geen functie in onze benen. Het exoskelet stelt ons in staat te staan en te lopen.

We willen hiermee graag zoveel mogelijk geld ophalen voor de Voedselbank. Ik hoop dat jullie iets kunnen missen. Alle beetjes helpen en samen kunnen we bergen verzetten. We gaan er voor!

19/12/2020
08:16

Cindy

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.