Kerstwandeling 2020

Kerstwandeling2020.nl

Het zijn bijzondere tijden. Tijden waarin van alles wat we vanzelfsprekend achtten – zoals samenkomen en samenzijn zonder er bij na te denken – niet meer vanzelfsprekend is. Zo was het jarenlang bijna vanzelfsprekend dat Getsewoud, ieder jaar rond december, veranderde in een eigentijds Bethlehem. Met engelen en herders en vorsten en koningen en dieren en mensen.

Vorig jaar kon het door allerlei omstandigheden een keer niet doorgaan. En dit jaar? Tja, de omstandigheden werken nog steeds niet bepaald mee.

Maar een fris team (van oud- en nieuwgedienden) uit CrossPoint, kerk in Getsewoud, liet het er niet bij zitten! Zij ontwikkelde een heuse kerstwandeling die helemaal gemaakt is op maat voor deze tijden. Een kerstwandeling die jezelf, met je gezin of huishouden, in je eigen tempo en met je eigen route kan lopen!

Tijdens de kerstwandeling collecteren we graag voor Voedselbanken Nederland. 

www.kerstwandeling2020.nl

 

 

 

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.