Koen van der Veen

Appeltaart

Ik ben Koen en ben 7 jaar. Ik heb €10 gekregen in mijn adventskalender om iets voor een ander te doen. Ik ben dol op appeltaart dus ga ik van die €10 zoveel mogelijk appeltaarten maken en verkopen in de kerstvakantie. Ik heb nu 13 bestellingen en een reservelijst. Als we alle aanvragen bakken dan zijn het er meer dan 20.
Er zijn ook al een aantal sponsors voor mij gevonden. 
Één daarvan is Landwinkel De Lindeboom uit 't Goy. Yvonne van Doorn van de Landwinkel sponsort de appels en we mogen haar keuken gebruiken in de Landwinkel. 

Omdat we geen grote bestellingen meer kunnen aannemen (ik vind het fijn om ook nog te kunnen spelen en uit te rusten in de vakantie) hebben we een extra actie. Elke donateur die geen appeltaart meer kon kopen maakt bij een donatie van minimaal €10 kans op mooie prijzen. Denk aan 1-persoons taartjes voor het hele gezin (min. 2 - max. 6) en een compleet bakpakket voor thuis 🥳
Wil je meedoen met de prijzenactie? Laat dan even bij mama of hieronder weten dat je hebt gedoneerd! 
Op 19 december maak ik de winnaars bekend! 

08/01/2021
15:09

Esther en Rein

Bekijk alle
  Bekijk alle
16/12/2020 | 19:41

Gemoedelijk

Dat was het. Een grote bus met een aanhanger erachter waarin de kerstbomen en -ballen zo goed vast zaten dat ik er als moeder met 2 jongens nog wat van kan leren 😉 Nou ja, dat was het... dat was het spannendste gedeelte voor Koen, want we zijn écht nog niet klaar! Hij vond het spannend maar heeft het super goed gedaan. Ik hoefde niet eens wat te zeggen. Ze vroegen zich nog af of ik dat niet erg vond. Natuurlijk niet, goed is goed.  De medewerkers van 538 vonden 't Goy mooi en het leek hen, toen ze aankwamen, een gemoedelijk dorp. En dat is het ook! Ik ben niet alleen trots op Koen, maar ook heel blij met Edwin, die zijn gekochte taart kwam halen... En onze lieve buurvrouw Anja die op Jurre wilde passen en alle medewerkers en wat buurtjes voorzag van koffie/thee. Gemoedelijk dorp, zeker! Én we hebben de lekkerste appels, dat weet nu heel Nederland 🍏🍎  

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.