Kraantje Pappie

Tikkie Target - Doneer via Kraantje Pappie

( Lid van team: Tikkie Target )

Tijdens Missie 538 dagen 538-dj’s Barend en Ivo iedere avond hun co-hosts, bekende vrienden van de show, uit om zoveel mogelijk donaties voor de voedselbank op te halen met... Tikkie Target! πŸ€‘ Het idee is simpel: via hun eigen social media-kanalen zetten de bn’ers hun achterban in om zoveel mogelijk geld op te halen door middel van een Tikkie!

Doe je mee? Doneer via de persoonlijke actiepagina van Kraantje Pappie direct aan de voedselbank. Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket. πŸ’ͺπŸ’šπŸ’œ

17/12/2020
22:52

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.