Krokobill Watertrappelen

Watertrappelen met Krokobill

UPDATE 2:

Het is zo ver! Gelukkig is Krokobill weer lekker aan het zwemmen met al zijn zwemvriendjes- en vriendinnetjes!

Daarom gaan we 4 t/m 10 oktober samen alsnog watertrappelen voor het goede doel. Dat doen we omdat we alle donateurs nogmaals willen bedanken, omdat het leuk is en omdat we willen laten zien hoe goed we hebben geoefend!

Wil je nog graag doneren? Dat kan! De link is nog actief.

 

UPDATE 1:

 Maandag 14 december hebben honderden kids heel hard gewatertrappeld voor het goede doel. Door de nieuwe maatregelen is het helaas niet mogelijk om op de originele data verder te gaan.
Maar niet getreurd: Krokobill gaat dit in 2021 inhalen samen met al zijn zwemvriendjes- en vriendinnetjes!

Krokobill wil alvast alle donateurs enorm bedanken voor de overweldigende, lieve en mooie reacties. Doneren kan nog steeds en in 2021 doen we gewoon nog een keer ons best.

 

INTRODUCTIE:

Krokobill houdt van zwemmen én eten. Daarom gaat Krokobill samen met 15.000 stoere zwemmers watertrappelen voor de Voedselbank. Want iedereen verdient een lekkere hap!

14 tot en met 18 december eindigen 15.000 kids over het land de zwemlessen met watertrappelen om zo geld op te halen voor de Voedselbank.

Met maar €0,30 voor elke zwemtopper behalen we samen onze missie!
Moedig jij ze ook aan?

 

10/03/2021
17:22

Ilse

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.