Leessst Uitgeverij

Wij doneren 40% van de opbrengsten van het boek aan de Voedselbank

( Lid van team: Stapt een vrouw in de trein - een boek van Koen Hottentot )

We weten niet wat 2021 ons gaat brengen. Maar we voelden en we voelen dat er wat goeds moet komen uit de ellende die Koen en zijn gezin hebben doorstaan. Wij bij de uitgeverij willen die sympathie, het medeleven, de kracht, de saamhorigheid, de strijd, en de hoop meegeven voor een nieuw begin in 2021. Ook willen we de mensen steunen die door deze pandemie en de daaropvolgende economische crisis getroffen zijn of worden.Β 
We kunnen niet iedereen helpen en hebben daarom, in goed overleg met Koen en Renate, besloten om 40% van de opbrengst uit de verkopen van het boek te doneren aan de Voedselbank.

25/11/2020
11:33

Leessst

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.