Levy Jansen

Steun Missie 538 en doneer via Levy Jansen

538-dj DaniΓ«l Lippens heeft de leukste influencers van Nederland uitgenodigd om tijdens Missie 538 te komen co-hosten. In de nacht van woensdag op donderdag, tussen 03:00 en 06:00 uur, is het de beurt aan Levy Jansen! Samen gaan ze zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen.

Wil jij Missie 538 ook steunen? Doneer via deze persoonlijke pagina van Levy Jansen direct aan de voedselbank. Dat doe je door te klikken op de 'steun een actie'-knop. Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket. πŸ’ͺπŸ’šπŸ’œ

17/12/2020
20:49

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.