Loes Je

Kerstshirtje voor de allerkleinsten

Ik heb speciaal voor de voedselbank dit toffe baby-kerstshirtje ontworpen. Je betaalt 14,95 waarvan er 10 euro naar de voedselbank gaat!
Ik vind het niet te verkroppen dat er in Nederland nog meer dan een miljoen mensen zijn die onder de armoedegrens leven, terwijl ik en mijn gezin het zelf zo goed hebben. Een prachtig initiatief wat ik maar al te graag steun!

Van elke 14,95 voor het kerst shirtje, gaat 10 euro naar de voedselbank! Zo dragen we allemaal ons steentje bij en loopt je kleine hummeltje er extra leuk bij met de kerst;)

Je kunt kiezen of je een wit of zwart shirtje wil, met korte of lange mouwen. Een zwart shirtje is met witte opdruk en een wit shirtje is met zwarte opdruk. Ze zijn te verkrijgen van maat 56 t/m 104.

GEEF JE BESTELLING DOOR VIA INFO@KLEINEDONDERSTEEN.NL
Verzendkosten zijn 2,50.
De shirtjes worden binnen 2 werkdagen verzonden.

21/12/2020
21:05

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.