Marcel Schot

Atelier Pfeiffer doet ook mee

Het is voor veel mensen nu extra zwaar. Dat er in een land als Nederland überhaupt een voedselbank is kan je eigenlijk niet voorstellen, maar helaas het is zo.
De hele cultuursector is hard getroffen dit jaar en ook voor Atelier Pfeiffer waren er soms moeilijke en onwerkelijke momenten.

Toch wil ik samen met jullie iets maatschappelijks bijdragen, want dankzij onze vaste trouwe klanten zijn wij er nog en is ons bedrijf zelfs sterker geworden en zeker klaar voor 2021. Laten we 2020 een beetje positief afsluiten?
- bij iedere bestelling via onze webshop ongeacht het bedrag doneer ik €2,- aan de voedselbank.
- van iedere reparatie in de maand December doneer ik €5,- aan de voedselbank

Wil je liever direct zelf een bijdrage doen ga naar de :https://voedselbankennederland.nl/

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.