Marre Verstijnen

Laat mij samen met jou je eigen customized jacket ontwerpen!

Ik customize jasjes onder de naam DRSSCODE by Marre.

Wil jij een uniek jasje met je eigen design?

Ga je trouwen en wil je een blijvende herinnering?

Ben je een echte bossbabe en wil je dit ook letterlijk (uit)dragen naar een groot publiek!?

Of heb jij een plain jasje van de ZARA in de kast hangen wat wel een upgrade kan gebruiken?

Laat mij samen met jou je eigen customized jacket ontwerpen! Voor de spotprijs van 75,- customize ik jouw (faux) leather of denim jasje. Zo heb jij een jasje wat op jouw lijf geschreven (geschilderd) is en draag bij aan missie 538!

| #Boldwomen | #Bossbabes | #Bridetobe |
P. S. Mannen mogen ook meedoen.

Voor meer info:

Stuur me een DM op instagram @drsscode.nl
Of vul het contactformulier in op www.drsscode.nl
(op deze pagina's vind je ook voorbeelden van de mogelijkheden)

Mijn eigen verhaal:
Daarnaast zit ik zelf in de ziektewet na een periode van 6 jaar met een slechte fysieke en mentale gezondheid. Zoals velen in deze tijd zullen merken is het momenteel moeilijk aan werk te komen (en voor sommigen dus ook de basisbehoefte van voedsel). Nu ik na een lange ziekteperiode juist weer heel graag wil en kan werken aan mijn toekomst, maar nog niet aan een reguliere baan kan komen. Probeer ik op mijn eigen manier werk te creΓ«ren. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook super leuk om jasjes te customizen! Helaas kan ik hier (nog lang) niet van leven. Dus mij steun je ook door mee te bouwen aan m'n droombaan.

16/12/2020
22:04

Marre

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.