Max Tersteeg

Nippy® Breakfast zet de verdubbelaar in!

Steun deze week samen met ons en 538 de voedselbank!

Hoe werkt dit?

In heel Nederland leven bijna 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Dit aantal wordt helaas tijdens de corona crisis als maar groter. De voedselbank helpt mensen die het financieel gezien niet meer redden en dus hulp nodig hebben! Dit doen zij door voedselpakketten aan te bieden zodat iedereen er warmpjes bij kan zitten. Met €5,00 kunnen zij al 1 gezin van een voedselpakket voorzien met eten voor een hele week. En dit is in deze tijd harder nodig dan ooit tevoren!

Van iedere bestelling die wij binnenkrijgen doneren wij geen €5,- maar wel €10,- aan de voedselbank. Want deze week draait niet om ons maar om de mensen die het echt nodig hebben.

Samen staan we sterk! Bestel op onze webshop www.nippybreakfast.com en zorg ervoor dat 2 gezinnen te eten krijgen.

23/12/2020
14:37

Max

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.