Nathalie van Tilborgh

Samen....daar word de wereld zoveel mooier van

Ik wil mij graag inzetten voor deze mooie inzamelingsactie.

In een tijd waarin alles maar ‘meer, groter en beter’ moet zijn, alles als vanzelfsprekend word gezien en we steeds individualistischer gaan leven, heeft mijn burn-out en corona mij laten inzien dat je niets hebt aan ‘meer, groter en beter’, maar dat je meer mag waarderen wat je hebt en dat het belangrijk is dat we er voor elkaar zijn.

‘Mijn vanzelfsprekendheid’ als elke dag wat te eten hebben en kunnen kiezen wat ik wil eten, staat in groot contrast met de bijna één miljoen mensen in Nederland die onder de armoedegrens leven en niet de financiële middelen hebben om eten te kopen. Zij vragen zich niet af ‘wat zal ik vanavond eens eten?’, zij vragen zich af ‘heb ik vanavond wat te eten?’ Zij hebben niet de luxe om te kunnen kiezen wat ze willen eten maar zijn afhankelijk van wat hen word aangeboden bij de Voedselbank.......daar word ik toch wel stil van!

Wat mooi dat er zoiets als de Voedselbank bestaat waar deze groep mensen terecht kan voor een voedselpakket!

Ik besef mij dat ik het goed heb, en gun dit anderen ook. Doe jij met mij mee? Voor €5,- doneer je al 1 voedselpakket aan een gezin......we moeten het samen doen, daar word de wereld zoveel mooier van!

15/12/2020
15:01

Dorine

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.