Pera & Pasha

Grootste Gehaakte Kerstboom

In augustus zijn we gestart met het haken van de Grootste Gehaakte Kerstboom van Nederland voor de Voedselbanken. Met duizend + vrijwilligers hebben we deze boom in Corona-tijden SAMEN gehaakt. Ieder gehaakt lapje in de boom is fictief te koop voor minimaal €1,- deze opbrengsten zullen gedoneerd worden aan de voedselbanken.

De is de volledige boom in het echt ook te koop.Β Op 28 december mag de hele boom worden opgehaald. De stalen constructie van 10 meterΒ hoog inclusief de palen en gehaakte lapjes met versiering. Het minimale bedrag voor de boom is €1000.

Bij interesse dien je de boom op 28 december zelf op te halen. Je hebt hiervoor een hoogwerker en een vrachtwagen nodig.

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.