Wout Cobussen

Kerstbomen donatie

Koop bij ons u kerstboom voor een willekeurig bedrag en wij storten het totaalbedrag naar missie 538!

Wij van Rentwereld willen ook graag ons steentje bijdragen aan deze super gave actie voor de voedselbank.
Ondanks dat wij als bedrijf ook hard zijn geraakt door de coronacrisis,Β hebben wij met ons team allemaal nog onderdak, voldoende te eten en nog belangrijker zijn we gezond.

Half November zijn wij gestart met een Kerstbomen drive thru genaamd Drive Tree.
Dit om onze decembermaand toch nog wat glans te kunnen geven. Helaas liep dit niet zoals verwacht. Wij hebben hierdoor nog een kleine 500 stuks Nordmann kerstbomen over en willen deze graag verkopen voor de missie 538. Daarom kunnen mensen de kerstbomen komen ophalen bij ons te Culemborg en zelf bepalen wat ze voor een kerstboom over hebben. De opbrengst van dit overschot aan kerstbomen doneren wij VOLLEDIG aan Missie 538!


Koop jij een voedselpakket voor onder de kerstboom?

18/12/2020
14:13

Goapers en Gasten

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.