Robert Andringa

Voedselbankzaanstreek voor huisdieren

Beste 538,

Zie aub onderstaande email van ons contact met de voedselbank Zaanstreek.
Het bleek namelijk dat de voedselbank Zaanstreek nog geen hulp /voedsel voor. Dieren gedeelte heeft.

Wij hebben hierna positief contact gehad met de voedselbank zelf en zijn nu voorbereidingen aan het maken mbt het verzamelen van huisdieren voedsel wat tegen of net over de datum is.
En willen ook graag dierenvoedsel producenten aanschrijven en kopen ook uit vanuit onze eigen geld dierenvoedsel in. En nu hoorde wij jullie actie en aangezien jullie medium een zeer groot bereik heeft, vroegen wij ons af of jullie ons een handje kunnen helpen?

Uit onderzoek is gebleken dat vooral tijdens deze corona tijd heel veel mensen een huisdier hebben genomen en dat de asielen aanzienlijk minder dieren hebben. En de voedselbank Zaanstreek heeft ongeveer 300 aanmeldingen van mensen en gezinnen die na een inkomens controle ook echt hulp nodig hebben en ook krijgen.
Daarvan heeft 33% een of meerdere huisdieren. En dat is onze doelgroep.

Horen het graag van jullie.
Ik ben te bereiken op 0682055089

Mvg Robert - Wessel - Swen

---------- Forwarded message ---------
From: Voedselbankzaanstreekdieren@post.com
Date: Sat, Oct 17, 2020, 14:31
Subject: Dierenvoedselbank mogelijke samenwerking
To:
Cc: ,

Beste voedselbank Zaanstreek.

Wij vroegen ons af of jullie ook dieren voedsel geven aan jullie klanten welke dieren hebben?

Wij zijn een groepje vrienden die graag iets goeds willen doen voor dieren en zagen dat jullie nog geen dierenvoedselbank gekoppeld hadden aan jullie stichting.
Wellicht hebben jullie dit wel, excuses als dit het geval is.

Wij zitten op dit moment in het midden van de aanvraag van onze stichting : Voedsel voor dieren.

Mocht jullie stichting dit type voedselhulp voor dieren nog niet hebben, zouden wij graag weten of jullie hier interesse in hebben en mogelijk of we hier een gesprek over kunnen hebben?

Wij staan nog in de kinderschoenen maar hebben een groepje donateurs en contacten /netwerken met dieren voedsel producenten.

Ik ben zelf woonachtig in Zaandam.
Mijn naam is Robert Andringa.

Horen het graag of jullie stichting geรฏnteresseerd is in een soortgelijke toevoeging aan jullie voedselbank.

Eรฉn dergelijke samenwerking zou in onze ogen goed functioneren omdat jullie al de screening hebben gedaan van jullie klantenbestand van mensen die echt financieel in nood zitten om zonodig ervoor te zorgen dat de hulp ook echt terecht komt bij de mensen die echt in nood zitten.

U kunt ons bereiken op dit email adres of op 0682055089.

Mvg Dhr Andringa

Iets meer dan รฉรฉn miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.