Ron Blaauw

Ron Gastrobar At Home voor Missie 538 - Uitverkocht!

Ron Gastrobar At Home sluit zich aan bij Missie 538 om geld in te zamelen voor de voedselbank!

Update 15 december:

"De rijsttafels voor de actie Ron Gastrobar At Home voor Missie 538 zijn uitverkocht!

Wauw! Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor het doneren! Samen hebben wij ruim 1000 (!) voedselpakketten voor de voedselbank opgehaald! 

Het is NIET meer mogelijk om te doneren voor een rijsttafel. Uiteraard zijn donaties voor de voedselbank nog van harte welkom!"

----- 

Ron Gastrobar At Home stelt de opbrengst van 50 rijsttafelboxen voor 4 personen ter beschikking voor Missie 538! Ken jij iemand die het echt verdient om in het zonnetje gezet te worden? Of wil je jezelf verwennen en tegelijkertijd Missie 538 steunen? Doe mee en help ons! Samen voor de voedselbank!

Doneer minimaal €100,- aan Missie 538 en wij doneren een rijsttafelbox aan jou of aan degene die jij in het zonnetje wilt zetten. Onze partner, Thuisuiteten, zorgt ervoor dat deze in stijl wordt thuisbezorgd op vrijdag 18 december.* 

 

Hoe werkt het?

  1. Doneer (minimaal) €100,- aan Missie 538 voor de voedselbank.
  2. Als je het bedrag hebt overgemaakt, ontvang je een bevestiging met daarin een link naar het betaalbewijs. Hierin staat een referentienummer dat je moet invullen op het bestelformulier (vergeet na je donatie dit formulier niet in te vullen, anders kunnen we helaas geen rijsttafelbox bezorgen).
  3. Vul op het formulier al je gegevens in en het referentienummer van de betaling (staat op het betaalbewijs).
  4. Vervolgens verzend je het formulier en zal je bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en op 18 december worden bezorgd.

 

*M.u.v de Waddeneilanden 

 

-----

Voor vragen over Ron Gastrobar At Home kun je contact opnemen met pr@rongastrobar.nl.

17/12/2020
20:02

Araya

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.