Rosita Van der Kruk

Geef iets liefs.nl

Door de lockdown zijn mijn 3 broers en ik zelf getroffen door sluiting van de horeca evenementen en schoenenbranch. We wilde ons graag bezig houden in deze lastige tijden en bedachten begin november een gaaf project!

Geef iets liefs.nl werd geboren.

We zijn met de hele familie, inclusief onze ouders, heel hard aan de slag gegaan om Advent Surprise pakketten te maken. 24 mooi ingepakte cadeaus om uit te pakken van 1 tot 24 december voorzien van een lieve gedachte op papier. Wat hebben we veel blije berichten gekregen de afgelopen weken van de gelukkige ontvangers. Dat deed ons zeer goed.Β 

Daarna zijn we volop bezig geweest met een countdown pakket om de oudjaars avond door te komen met kleine gezelschappen en gezinnen.

Elk uur een avontuur, is ons motto!

Wij willen graag zo als onze naam aan geeft,ook wat liefs doen voor iemand anders,die het ook zo verdiend . Daarom geven wij een prachtig Geef iets Liefs pakket aan iemand die dit zo nodig heel

Groet Stephan, Leo, Marcus en MarcusΒ 

Β 

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.