Shemshi Van der Velden

het 9 jarige paardenmeisje

Kerstpakketjes voor kinderen land van cuijk

Hallo allemaal 

Mijn naam is Shemshi een meisje van 9 jaar.                                                                                                                    Ik sta altijd klaar voor andere en in deze rare tijd is mijn actie tot stand gekomen.                                                            Omdat ik weet dat er ook genoeg kinderen hier in nederland zijn die het niet zo goed hebben.                                        Ik ga samen met mijn pony een springpaccour afleggen voor 55 kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank land van Cuijk. 

Voor al deze kinderen ga ik snoeppakketten maken zodat ze ook een leuke en fijne kerst zullen krijgen 

Helpt u mij mee??? 

De pony waar ik dit mee ga doen is een pony die iets mee gemaakt heeft en het vertrouwen in de mensen was verloren en kijk nu dan eens na 3 weken intensief tijd aan hem te besteden doet hij alles voor mij en ik voor hem...

Later deze week komen de filmpjes van mijn trainingen online te staan

Dank u wel 

Shemshi

22/12/2020
00:53

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.