Unit 5 Laterna Magica

Laterna Magische kinderen lopen 'The daily Mile' voor de Voedselbank!

Om wat te betekenen voor mensen die het nodig hebben, steunen wij (kinderen, ouders en leerkrachten van unit 5 van IKC Laterna Magica te Amsterdam) de Voedselbank.

Enerzijds roepen wij zoveel mogelijk mensen gewoon te doneren via onze actie-pagina. Ons gebruikelijke Midwinterdiner zal dit jaar een Midwintergala zijn, waardoor er 'eten overblijft' dat gedoneerd kan worden.

Anderzijds organiseren wij in de week van 14 - 18 december een 'Daily Mile', waarbij de kinderen zich per volbrachte dag laten sponsoren ten behoeve van onze actie voor de Voedselbank.

Zo hopen wij samen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen!

05/01/2021
16:06

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.