Wendy Zwart

Actie voor de Voedselbank bij Plantjes & Meer

Help de Voedselbank helpen!

Een stichting als de Voedselbank is goud waard. Ze zijn er voor mensen die het (even) niet meer zonder hulp rond kunnen krijgen. We kunnen er MET ELKAAR voor zorgen dat de Voedselbank deze hulp kan voortzetten, altijd, maar vooral ook juist nu. Samen voor elkaar, doe je mee? :-)

De hele maand december voeren wij in onze winkel Plantjes & Meer in Heemstede actie voor de Voedselbank. 

De opbrengst van de verkoop van alle plantjes in de zwarte- en witte kasten doneren wij eind december aan de Voedselbank. Daarnaast verkopen wij wenskaartjes in de winkel voor 1 euro ( ook die gaat in de pot voor de Voedselbank). In het nieuwe jaar proberen wij elke maand een wens in vervulling te laten gaan. Hoe leuk is dat? 

En nu dan ook een doneermogelijkheid via de missie van Radio 538, super! 

Ik hoop van harte dat we dit jaar flink positief af kunnen sluiten, positieve cijfers voor de Voedselbank!

<3

 

 

 

 

02/12/2020
21:36

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.