Yuri Koster

Win een drieluik op wijnflessen

Bonyuri!

Het is een raar jaar, maar de feestdagen zijn zowaar in aantocht en we kunnen met z'n allen hopen op een beter 2021. Net als vele anderen heb ik dit jaar hard moeten aanpoten, maar ik red me nog, en nóg belangrijker, mijn naasten en ik zijn nog gezond.

Omdat ik vind dat als het goed met je gaat, je ook iets goeds het doen voor de samenleving start ik de aanloop naar de feestdagen een actie voor de Voedselbank. Doe je mee?

Een vriend van me kwam door de coronacrisis in het bezit van duizenden flessen Josetta Saffirio Barbera uit Italië met een blanco etiket. Ze waren ooit besteld door een Amerikaans bedrijf, maar dat bedrijf was door de pandemie failliet gegaan. Het is goede wijn, dus ik dacht ‘daar moeten we wat leuks mee doen’.

Ik heb bevriende illustrator Bob Mollema gevraagd om een drieluik te maken op drie van deze flessen. Onder de donateurs* via deze Missie538 actie wordt dit drieluik en de bijbehorende houten cadeaukist verloot.

Ook andere illustrators en kunstenaars hebben belangeloos drieluiken gemaakt, waaronder Jeroen Hermkens, Johan Schmit, Teddies in Space, Poernaka en Timon Vader. Deze vind je op mijn website www.yurikoster.nl/voedselbank en ook hiervan gaat de opbrengst volledig naar de Voedselbank!

Stay healthy and safe my friends, Yuri

*18 jaar en ouder en woonachtig in Nederland

18/12/2020
14:04

Merel

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.