Radio 538 in actie voor de voedselbank

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Daarom komt Radio 538 in actie. In december hebben wij maar één missie: zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen. Doe jij ook mee? 💪 Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket.

Dit is het plan!

Van 14 t/m 18 december gooien we de complete programmering om. Samen met de luisteraars, bekende vrienden van 538, artiesten, collega’s voor én achter de schermen en ambassadeurs van de voedselbank, gaan de 538-dj’s zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen.

Kan ik ook iets doen?

Jazeker! Er zijn drie manieren waarop jij Missie 538 voor de voedselbank kan steunen:

Start een actie
Van het bakken en verkopen van cupcakes tot het organiseren van een digitale popquiz en van een sponsorloop met je voetbalteam tot spullen verkopen op een online rommelmarkt. Alle leuke (coronaproof) acties die geld opleveren voor de voedselbank zijn welkom!

Heb je alleen of samen met je vrienden, collega’s, teamgenoten of familie een leuke actie bedacht? Maak ‘m hier aan en deel ‘m via WhatsApp of social media met je omgeving zodat je met jouw actie zoveel mogelijk donaties voor de voedselbank ophaalt.

Vraag een plaat aan
Van 14 t/m 18 december bepalen niet de dj's, maar de luisteraars van Radio 538 een week lang onze playlist. In ruil voor een donatie van minimaal € 2,50 (een half voedselpakket) kan je vanaf maandag 7 december jouw favoriete nummer aanvragen op 538.nl/missie.

Doneer
Wil je liever anoniem doneren aan de voedselbank? Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 7 december kan je hier op 538.nl/missie een donatie doen. Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket!

 

Heb je een vraag over Missie 538? Check de FAQ met alle antwoorden op veelgestelde vragen of stuur 'm in via het contactformulier.