Bekkerveld 4

Kerstactie Bekkerveld 4

Beste volgers,Donateurs,Liefhebbers en mensen met een goed hart ! Zoals jullie weten zijn wij als ‘Bekkerveld 4 bier’ een actie gestart voor de voedselbank Limburg om zo ook voor de mensen die het minder breed hebben te zorgen dat hun kinderen toch een onvergetelijke kerst krijgen en wij daar door middel van genoeg inzet en donaties zowiezo ons steentje bij kunnen dragen ! Wij kunnen veel , 6 keer hooghouden, 30 pils drinken maar wat wij ook ook kunnen is jullie ervan te overtuigen geld te doneren of boodschappen ‘zaterdag 12 December bij Jumbo Maankwartier’ te doen ten behoeve van de voedselbank Limburg! Want ben eerlijk wat hebben wij een geluk in dat we in een warm nest zijn opgegroeid! Daarom kunnen we nu best eens een kleine pas op de plaats doen en een extra’tje afstaan voor de mensen waar dit totaal niet vanzelfsprekend voor is! Daarom vragen wij jullie te doneren op !!!!!!!

NL42 RABO 3496785764 tnv Noud Creugers!

Alle bedragen inclusief naam worden op onze Facebook bekend gemaakt dus VOLG onze Facebook van Bekkerveld 4 en zie wie er allemaal hetzelfde denkt als wij en ook zijn hart laat spreken en gewoon die donatie overmaakt! Samen staan we sterk en laten we doormiddel van het delen van deze actie zorgen dat we uiteindelijk een bedrag bij elkaar verzamelen waar we nooit van hadden durven dromen !!!! Een speciale benoeming voor onze eigen leden van het zeer gerespecteerde Bekkerveld 5 die al € 270. Binnenhaalde vanuit hun eigen team! Ongelooflijk! Hopelijk doet een goed voorbeeld volgen en zien we jullie donatie snel tegemoet ! Met vriendelijke groet namens ‘Bekkerveld 4 Bier’ en met veel dank namens Voedselbank Limburg!!

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.