Exoskeleton Squad

Rolstoelers lopen voor de voedselbank

Als team dragen wij de voedselbank een warm hart toe.
Wij vinden het initiatief van radio 538 geweldig en haken hier graag op in met een bijzondere activiteit.

Wij gaan op zondag 20 december tussen 11:00 en 13:00 uur zoveel mogelijk rondjes lopen met onze exoskeletten over een speciaal geprepareerd parcours met wat hindernissen in de sporthal van de Sint Maartenskliniek te Nijmegen. Dit is erg bijzonder omdat wij rolstoelgebruikers zijn met een volledige dwarslaesie en dus totaal niet zelfstandig kunnen staan of lopen. Met behulp van onze exoskeletten kunnen wij zelfstandig staan en lopen en zelfs traplopen.

Wij hopen hiermee mensen te inspireren om te doneren aan de voedselbank en dus zoveel mogelijk geld op te halen voor dit fantastische doel.

U kunt ons zien lopen op zondag 20 december van 11:00 tot 13:00 uur via de onderstaande livestream:

https://www.facebook.com/nieuwsuitnijmegen

UPDATE 14-12-2020:

WEGENS DE AANGESCHERPTE MAATREGELEN VAN HET KABINET HEBBEN WE HELAAS MOETEN BESLUITEN OM DE ACTIE VAN ZONDAG 20-12 A.S. TE ANNULEREN. DIT VINDEN WIJ ALS LOPERS ERG JAMMER.Β 

WANNEER HET WEER TOEGESTAAN IS GAAN WE EEN DATUM PLANNEN OM ALSNOG ONZE RONDJES TE GAAN LOPEN. DAT HEBBEN WE ONDERLING AFGESPROKEN!

HET FEIT DAT ONZE ACTIE IS UITGESTELD WIL NATUURLIJK NIET ZEGGEN DAT ER NIET MEER GEDONEERD HOEFT TE WORDEN. DAAR VERANDERT NIKS AAN.

Β 

Β 

26/12/2020
12:02

Harold

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.