Igmars Alternatieve Nieuwjaarsduik

Igmars Alternatieve Nieuwjaarsduik

Omdat de echte nieuwjaarsduik dit jaar niet door kan gaan vanwege corona, organiseert 538-dj Igmar samen met 538-luisteraar Paulina een alternatieve nieuwjaarsduik, speciaal voor Missie 538. Op donderdag 17 december springen ze samen in een ijskoud meer in Drenthe. Doe je mee?!

Meld je aan als teamlid van Igmars Alternatieve Nieuwjaarsduik en spring op donderdag 17 december bij jou in de buurt in de zee, een plas of een meer. Vergeet niet om je vrienden en familie jou te laten sponsoren via je persoonlijke actiepagina, want de hele opbrengst gaat naar de voedselbank!

Deel jouw alternatieve nieuwjaarsduik
Spring jij donderdag in ruil voor donaties aan de voedselbank in ijskoud water? Maak er een Instagram story van en tag @Radio538, wie weet kom je dan wel voorbij op onze socials!

Sponsor Igmars Alternatieve Nieuwjaarsduik
Is Igmars Alternatieve Nieuwjaarsduik jou te koud, maar wil je wel iets doen? Doneer dan via deze pagina direct aan de voedselbank. Dat doe je door te klikken op de 'steun een actie'-knop. Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket.Β πŸ’ͺπŸ’šπŸ’œ

17/12/2020
16:57

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.