Kerstpakketten Thuisbezorgd

No Waste kerstpakketten thuisbezorgd incl. 15 euro donatie

Steun onze actie en ontvang of geef een No Waste pakket en doneer automatisch € 10,- per pakket.

Hoe werkt het?
Bij kerstpakketten-thuisbezorgd.nl bestel je eenvoudig een No Waste pakket en deze sturen we naar jou of naar een van jouw geliefden op.

Nu we mekaar moeilijk kunnen zien is dit pakket ideaal om toch van je te laten horen en vrienden, familie of personeel een geschenk te geven.

We bezorgen het gekozen pakket aan huis of op locatie en indien gewenst met een kaart voorzien van jouw persoonlijke boodschap.

Help nu en koop ons No Waste pakket:

https://kerstpakketten-thuisbezorgd.nl/missie538

In dit verrassingspakket zitten producten die korter op de houdbaarheidsdatum zitten of een drukfout op de verpakking bevatten en zodoende regulier niet meer aangeboden worden. De producten zijn echter nog kwalitatief uitstekend te consumeren in de kerstperiode en worden zoveel mogelijk geleverd via lokale leveranciers. Het kerstpakket kost 45 euro, waarvan 15 euro rechtstreeks aan de Voedselbank wordt gedoneerd, net als de producten die uiteindelijk niet in de kerstpakketten belanden. 

Als bijzondere toevoeging aan dit pakket, stellen wij in samenwerking met uitgeverij Keff & Dessing van Floortje Dessing, het boek ‘Eerlijk eten’ tegen een gereduceerd tarief beschikbaar, omdat ook zij pleiten voor een zuinigere maatschappij met minder voedselverspilling. Dit boek staat boordevol heerlijke, gezonde Fairtrade recepten.

 

 

18/12/2020
20:57

Frans scheepbouwerschilderwerken

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.