Make Me Royaal

Iedereen is Koning of Koningin

Hi! Wij willen jullie heel graag helpen, maar weet niet of jullie op zoek zijn naar dit soort samenwerkingen. We zijn nog niet zo lang bezig, dus hebben zelf maar een klein bereik. Wat doen wij? We bieden prachtige, gepersonaliseerde Statieportretten aan.

Wij kunnen een unieke 538 partner link aanmaken, en voor iedereen die via jullie link de komende maand een aankoop doet, ontvangen jullie € 7,50 per portret voor de voedselbank. Het bedrag is zelf bij te houden in jullie eigen portal en kan al snel oplopen.

Het is een concept wat snel viral gaat, en wat dient als ideaal en origineel kerstcadeau. We horen heel graag of jullie dit zien zitten en we kunnen meehelpen.

Bijgevoegd een aantal foto’s ter verduidelijking van het concept.

Groet, Team Make Me Royal
www.makemeroyal.com

02/12/2020
09:04

Karel

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.