MilAnSa

MilAnSa Personeelsdiensten steunt de Voedselbank

Wij zijn er bij MilAnSa Personeelsdiensten ook bewust van het feit dat er mensen leven onder de armoedegrens. En ook dat door de coronacrisis en maatregelen de voedselbank het ook moeilijk heeft om de mensen die het financieel niet redden om ze te voorzien van de voedselpakketten. Daarom steunen wij Radio 538 en de Voedselbank met onze actie.

18/12/2020
16:28

MilAnSa Flex

Bekijk alle
  Bekijk alle
14/12/2020 | 16:53

MilAnSa steunt MISSIE538

Wij zijn er bij MilAnSa Personeelsdiensten ook bewust van het feit dat er mensen leven onder de armoedegrens. En ook dat door de coronacrisis en maatregelen de voedselbank het ook moeilijk heeft om de mensen die het financieel niet redden om ze te voorzien van de voedselpakketten. Daarom steunen wij Radio 538 en de Voedselbank met onze actie. Β  Voor elke nieuwe relatie en voor elke nieuwe uitzendkracht die tijdens de actie week van Radio 538 start via MilAnSa Personeelsdiensten doneren wij € 5 aan de Voedselbanken Nederland. Β  #MilAnSaWerkt

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.