Mina en Zahira

Te koop: Verse tomatensaus om de voedselbank mee te steunen!

Wij , Zahira en Mina houden van lekker eten. Wanneer we daar trek in hebben gaan we naar de supermarkt en kopen we alles wat maar nodig is (en soms meer), om dit te maken.

Het is bijzonder om te beseffen dat niet iedereen dat kan. We zijn blij met de voedselbank, waar mensen dan toch terecht kunnen. Zahira merkte laatst op dat er in tomatensaus uit de supermarkt altijd zoveel suiker zit. Ik had gehoord over het initiatief van 538 en zo kwamen we op dit idee: we gaan verse tomatensaus maken en verkopen dit aan familie en vrienden. Alle inkomsten hieruit gaat naar de missie om de voedselbank te steunen! Help jij ook mee?

02/12/2020
13:28

Mina

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.