Neuner's gezondheid en welzijn

Deel jouw BIO kruidenthee met iemand anders

Iedereen zou toegang moeten hebben tot goede voeding. De voedselbank zorgt ervoor dat mensen in moeilijke tijden geholpen worden met deze eerste levensbehoefte.

Wij willen we een brug slaan tussen degenen die het zich wél kunnen veroorloven om onze biologische kruidenthee aan te schaffen en de mensen die tijdelijk een beroep moeten doen op de voedselbank. Daarom doneren we met een lokale actie bij verkoop van de thee, 10% van de verkopen als kruidenthee in natura aan de voedselbank. Om onze impact te vergroten, doen we ook landelijk mee aan de radio 538 doneeractie.

Voor de bestellingen via neuners.nl doneren wij 10% aan de radio538 actie én theezakjes in natura.

Snel bestellen?
Ga den meteen naar het bestelformulier 538 actie en kies het Voedselbank actiepakket van 3 doosjes á € 12,90 excl. verzendkosten. 

Heb je meer tijd?
Kijk dan eens rond en kies zelf welke thee je bestelt.  

Voor elke euro die het Neuner's team n.a.v. de online verkopen overboekt aan deze actie, doneren we óók een theezakje, goed voor een halve liter thee, in natura aan de voedselbank.

Samen bereiken we meer. 

Daarom nodigen we jou uit je aan te sluiten bij ons team :-)!

16/12/2020
20:29

Neuner's

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.