Saskia & Lisette

Poets je glimlach!

POETS JE GLIMLACH!
Sinds de uitbraak van COVID-19 doneren de mondhygiënisten Saskia en Lisette elke drie maanden tandenpoets-pakketten aan kinderen die gebruik maken van de voedselbanken in Vianen en Scheveningen. Zo ontvangt deze groep kinderen elk kwartaal een nieuwe tandenborstel en een goede tube (kinder)tandpasta.

Adopteer een glimlach een non-profit project waarbij we andere mondhygiënisten willen inspireren om ook een lokale voedselbank te adopteren.
Door mondhygiënisten uit heel Nederland aan de voedselbanken in de buurt te koppelen, kunnen we samen zorgen voor tandenpoets-pakketten voor de jeugd van 0-18 jaar.

Onze droom: Een gezonde glimlach voor ieder kind!

Met een groep enthousiaste collega's willen we dit project starten in De week van de mondhygiënist van 15-21 maart 2021.
Graag zouden we via radio 538 collega’s oproepen om mee te doen!

Om dit project landelijk uit te kunnen rollen verkopen we tandenborstels (voor volwassen en kinderen) met de tekst: POETS JE GLIMLACH!

Doe jij ook mee?
Twee Poets je glimlach-tandenborstels kosten €4,-, dan is er één voor jou & één voor de voedselbank!

Kijk voor meer informatie op www.smiles.world of stuur ons bij interesse een e-mail: info@adopteereenglimlach.nl

Saskia & Lisette

13/12/2020
12:21

Saskia & Lisette

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.