Schieten Voor Het Goede Doel

Schieten Voor Het Goede Doel

Speciaal voor Missie 538 gaan 538-dj's Wietze, Chris en Klaas... hun kontje verkopen! En nee, het is niet wat je denkt. 😉 In ruil voor een donatie aan de voedselbank laten ze op hun kontje knallen met de actie Schieten Voor Het Goede Doel! ⚽

Tijdens de actieweek van Missie 538 is er iedere dag één iemand uit het team de spreekwoordelijke lul. Omdat er natuurlijk wel raak geschoten moet worden, komt de top van de voetbalwereld langs om deze taak te volbrengen. Op dinsdag schiet voetbaltrainer Robert Maaskant op Chris, op woensdag probeert scheidsrechter Bas Nijhuis de reet van Wietze te raken en op donderdag zet oud-profvoetballer Jan van Halst alles op alles om de billen van Klaas blauw te schieten. Op vrijdag worden de rollen omgedraaid en mogen Wietze, Chris en Klaas schieten op... de Mystery BN'er!

Elke keer dat er 50 euro is aangetikt, wordt er geschoten. Doneer dus 1, 2, 10 of 100 euro (iedere donatie is welkom) en zorg ervoor dat de kontjes van Wietze, Chris, Klaas én de Mystery BN'er aan het eind van de week bont en blauw zijn!

Doneer hier op het kontje van Chris

Doneer hier op het kontje van Wietze

Doneer hier op het kontje van Klaas

Doneer hier op het kontje van Sylvia IJsselmuiden

18/12/2020
16:22

Gedeon

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.