YoungCapital NEXT

Iedereen een mooie kerst!

Hey Team!

O.a. door COVID-19 leven er inmiddels bijna 1 miljoen Nederlanders onder de armoedegrens en zijn zij afhankelijk van de voedselbank. De voedselbanken helpen diegene die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp. Door de coronacrisis hebben steeds meer mensen deze hulp nodig.

Door de toenemende vraag aan hulp kunnen de voedselbanken niet meer in de vraag van de mensen voorzien. Radio 538 heeft dan ook een grote actie opgezet om de voedselbank en daarmee ook deze mensen, te kunnen helpen middels het doen van een grote donatie. Daarmee roep ik eigenlijk aan jullie allemaal op, om ook een donatie te doen

Voor slechts 5 euro, help je al een gezin! Hoe mooi zou het zijn, wanneer wij met zijn allen, een aantal andere gezinnen kunnen helpen en de gezinnen met kerst kunnen ontzorgen?

De actie loopt deze week!

23/12/2020
15:12

Anoniem

Bekijk alle

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.